
AftenMENU
AFten åbent fra 20 marts
A la Carte
Vi anbefaler 3-5 forskellige småretter, svarende til et aftenmåltid
Starters
GILLARDEAU ØSTERS
Lime & vinaigrette
1 / 3 / 6 stk. 35,- / 95,- / 175
Oliven marineret i citron og urter
35,-
Saltet mandler
35,-
A la carte
Hummerbisque – skaldyrssouffle - blomkål
148,-
Rødbede – estragon – peberrod – havesyre
128,-
Rå reje – glaskål – tomat – ørredrogn – peberod
148,-
Dehydret hvidkål – sauce blanquette - trøffel
148,-
Tatar af okse – ramsløg – peber – parmasan
138,-
Rimmet saltvandsfisk - avocado - agurk - kimchi - sort hvidløg
128,-
Dagens fisk – valnød – kål - kartoffelpure – vallesauce
198,-
Grillet dansk okse – persillerod – knoldselleri – champignon – harissa sauce
188,-
Dessert
Mælkechokolade - tonka - hasselnød
98,-
Der tages forbehold for ændringer i menuen