AftenMENU

AFten åbent fra 20 marts

A la Carte

Vi anbefaler 3-5 forskellige småretter, svarende til et aftenmåltid               

Starters

GILLARDEAU ØSTERS

Lime  & vinaigrette 

1 / 3 / 6 stk. 35,- / 95,- / 175 

Oliven marineret i citron og urter

35,-

Saltet mandler

35,-

A la carte

Hummerbisque – skaldyrssouffle  - blomkål

148,-  

Rødbede – estragon – peberrod – havesyre

128,-

Rå reje – glaskål – tomat – ørredrogn – peberod

148,-

Dehydret hvidkål – sauce blanquette - trøffel

148,-

Tatar af okse – ramsløg – peber – parmasan  

138,-

Rimmet saltvandsfisk - avocado - agurk - kimchi - sort hvidløg

128,-

Dagens fisk –  valnød – kål - kartoffelpure – vallesauce

198,-

Grillet dansk okse  – persillerod – knoldselleri – champignon – harissa sauce

188,-

Dessert 

Mælkechokolade - tonka - hasselnød

98,-

Der tages forbehold for ændringer i menuen