AftenMENU

AFten åbent fra 20 marts

A la Carte

Vi anbefaler 3-5 forskellige småretter, svarende til et aftenmåltid               

Starters

GILLARDEAU ØSTERS

Lime  & jordbærvinaigrette 

1 / 3 / 6 stk. 35,- / 95,- / 175 

Oliven marineret i citron og urter

35,-

Saltet mandler

35,-

A la carte

Kold skaldyrsbisque – norske rejer – peberrodsfløde – thai urter

155,-  

Grillet selleri - selleri-hasselnødcreme- svampe - sauce på havgus

145,-

Tomat- fersken- cremet feta - solsikkekerner - basilikum - urter

145.-

Saltet makrel – muslingedashi – hyldeblomst - radiseravioli

155,-

Tatar af okse - tomat - timian - parmesan

148,-

Dampet saltvandsfisk – courgette – frikasse – nye kartofler

225,-

Stegt hoppeballemølle kylling – Valle sauce – Ærter francaise

225.-

Grillet okse – aubergine – grønne bønner - merian

148,-

Dessert 

Bagværk - jordbær - Hyldeblomst - roser

115,-

Der tages forbehold for ændringer i menuen