
AftenMENU
AFten åbent fra 20 marts
A la Carte
Vi anbefaler 3-5 forskellige småretter, svarende til et aftenmåltid
Starters
GILLARDEAU ØSTERS
Lime & jordbærvinaigrette
1 / 3 / 6 stk. 35,- / 95,- / 175
Oliven marineret i citron og urter
35,-
Saltet mandler
35,-
A la carte
Kold skaldyrsbisque – norske rejer – peberrodsfløde – thai urter
155,-
Grillet selleri - selleri-hasselnødcreme- svampe - sauce på havgus
145,-
Tomat- fersken- cremet feta - solsikkekerner - basilikum - urter
145.-
Saltet makrel – muslingedashi – hyldeblomst - radiseravioli
155,-
Tatar af okse - tomat - timian - parmesan
148,-
Dampet saltvandsfisk – courgette – frikasse – nye kartofler
225,-
Stegt hoppeballemølle kylling – Valle sauce – Ærter francaise
225.-
Grillet okse – aubergine – grønne bønner - merian
148,-
Dessert
Bagværk - jordbær - Hyldeblomst - roser
115,-
Der tages forbehold for ændringer i menuen