Aften på Fyrkroen: Kokke Forenes i Mad og Venskab

Snacks

4-retter

kaffe og petit four

525kr. pr person

Oplev en uforglemmelig aften på Restaurant Fyrkroen, når tre anerkendte kokke mødes for at skabe en unik kulinarisk oplevelse. Thomas Parry, Asbjørn Frank og Anders Hagild, der hver især har arbejdet på nogle af verdens mest prestigefyldte restauranter, bringer deres passion og erfaring til Fyrkroen i samarbejde med kroens køkkenchef, Michael Christensen, som i snart 6 år har drevet Fyrkroen.

'Thomas Parry har opbygget sin karriere på Michelin-restauranter som Kommandanten, The Paul, Herman og Alchemist i København samt Waterside Inn og The Fat Duck i London. I dag er han chefudvikler hos Summerbird Chokolade, hvor han fortsætter med at udforske sit kulinariske håndværk.

Asbjørn Frank har en bred erfaring som køkkenchef på U.S. Embassy in Denmark og Madklubben samt som souschef på Alberto K og Restaurant MR. Med international erfaring fra Quique Dacosta i Spanien og danske restauranter som Mielcke & Hurtigkarl har han udviklet en dyb forståelse af både det nationale og internationale køkken.

Anders Hagild har arbejdet i Dubai, Shanghai, London og Hong Kong og har samlet en alsidig kulinarisk baggrund. Hans rejse inkluderer erfaring fra Mielcke & Hurtigkarl og Nimb Brasserie samt ledende roller som køkkenchef hos Madklubben og Restaurant Congo. Denne aften fejrer vi madens magi, når kokke forenes på Fyrkroen. Oplev en menu skabt i fællesskab med Michael Christensen og hans team.

Det bliver en aften fyldt med venskab, gastronomi og uforglemmelige smagsoplevelse.